DRNIŠ: Dani otvorenih vrata udruga

U 2015. godini koja se širom Europe obilježava kao Europska godina razvoja, Dani otvorenih vrata udruga prilika su da se dodatno osnaži solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjeti na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.
U organizaciji Udruge „ZvoniMir” uz sajam udruga koji je jučer u Kninu okupio 15 udruga s prostora cijele Šibensko-kninske županije, danas je u prostorijama Poludnevnog boravka udruge „ZvoniMir” u Drnišu održan šahovski turnir, a najuspješniji je bio Mile Kević.
Do sutra, dokad Dani otvorenih vrata traju, građani imaju priliku sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu” u koje unose žigove udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade.

izvor:radio drnis

foto:ZvoniMir

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.