Drniš nudi potporu osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju

Grad Drniš objavio je Javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. Riječ je o mjerama u sklopu projekta ‘Za bolju budućnost – program zapošljavanja žena u gradu Drnišu’.

Prijaviti se mogu osobe sa područja Grada Drniša kojima je potrebna pomoć druge osobe u cilju unapređenja njihove socijalne uključenosti i kvalitete života, osobe starije od 65 godina, osobe mlađe od 65 godina u nepovoljnom položaju i osobe koje pravo na socijalnu uslugu potpore i podrške osobama u nepovoljnom položaju ne ostvaruju po drugoj osnovi.

Potrebe tih osoba podrazumijevaju pomoć u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština, pomoć u pripremi obroka, pomoć u održavanju čistoće, pomoć pri oblačenju i svlačenju, brigu o higijeni te pomoć u socijalnoj integraciji.

Projekt je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda i ukupne je vrijednosti dva milijuna i 899 tisuća kuna. Grad Drniš projekt provodi zajedno sa partnerima: Centrom za socijalnu skrb Drniš i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područni ured Šibenik.

Obrazac prijave može se dobiti u Gradu Drnišu, Trg kralja Tomislava 1, radnim danom od 8 do 15 sati ili na stranicama Grada Drniša: www.drnis.hr

Rok za dostavu prijava je  još danas, 8. travnja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.