FOTO: Dječjim festivalom završeno obilježavanje Dječjeg tjedna u Drnišu

Arhiva

Prvi glas drniških zvjezdica je Martina Bakić iz Košuta pored Trilja odlučio je četveročlani žiri dječjeg festivala održanog sinoć u Osnovnoj glazbenoj školi “Krsto Odak”. Izvedeno je 13 točaka od kojih 3 dueta i tercet. Preostala dva mjesta osvojile su sestre Anatalija i Anataša Kević. Dok su svi sudionici festivala dobili diplome i prigodne darove. Posebna gošća festivala bila je Rtl-ova zvjezdica Lana Rubelj.

djecji_tjedan9

Dječjim festivalom „Prvi glas drniških zvjezdica” ujedno je završilo obilježavanje Dječjeg tjedna u Drnišu u čijoj su organizaciji sudjelovale ustanove i udruge Grada Drniša u okviru koordinacijskog odbora „Grad Drniš – prijatelj djece”. Djeca vrtićke i osnovnoškolske dobi tako su proteklog tjedna  sudjelovala u raznim kativnostima, posjetu uredu gradonačelnika, kvizu „Čovječe, ispravi se” o dječjim pravima, sportskom programu „Odaberi sport koji želiš”, radionici o „Sprječavanju nasilja na djecom”. Radio Drniš je s emisijom o pravima djece također je dao doprinos obilježavanju Dječjeg tjedna, kazališna radionica Mali meštar izvela je predstavu Poštarska bajka, a završnica je bila već spomenuto natjecanje “Prvi glas drniških zvjezdica”.

djecji_tjedan3

djecji_tjedan2

djecji_tjedan5

 

djecji_tjedan6

IZVOR: Radio Drniš

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.