Grad Drniš prodaje zemljišta u poduzetničkim zonama Drniš i Radonić

Grad Drniš objavio je natječaj za prodaju građevinskog zemljišta u vlasništvu Grada Drniša u poduzetničkim zonama Drniš i Radonić.

U poduzetničkoj zoni Drniš prodaju se dva zemljišta od kojih jedno ima oko 3.500 m2, a drugo oko 2.000 m2 dok se u Poduzetničkoj zoni Radonić prodaje zemljište veličine 5.000 m2. Cijene neizgrađenog građevinskog zemljišta utvrđene su od strane ovlaštenih stalnih sudskih vještaka građevinske struke, za Poduzetničku zonu Drniš iznosi 22,80 kune po metru četvornom dok za Poduzetničku zonu Radonić cijena je 22 kune.
Natjecatelji moraju natječajnu dokumentaciju otkupiti plaćanjem naknade u iznosu od 500,00 kuna i uplatom na žiro-račun Grada Drniša, prenosi radio Drniš.
Rok za podnošenje ponuda je 15 dana. Ponude se podnose u zatvorenoj omotnici sa naznakom: „„NE OTVARAJ – ponuda za prodaju nekretnine u poduzetničkoj zoni” na prijemnom uredu Grada Drniša ili preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu Grad Drniš, Trg kralja Tomislava 1.
Detalji natječaja mogu se pronaći na stranicama Grada Drniša.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.