Grad Drniš stipendirat će 18 studenata, provjerite uvjete

Grad Drniš na službenim je stranicama objavio Natječaj za dodjelu novčane potpore studentima prema kriteriju materijalnog položaja i socijalnih uvjeta te Natječaj za dodjelu novčane potpore studentima prema kriteruju visokog prosjeka ocjena za akademsku godinu 2017./2018.

Šest stipendija dodijelit će se prema kriteriju visokog prosjeka – četiri za studente koji prvi put upisuju višu godinu studija, a dvije za one koji prvi put upisuju prvu godinu studija. Prema kriteriju materijalnog položaja i socijalnih uvjeta dodjelit će se 12 stipendija.

Prema natječaju objavljenom 10. siječnja, pravo na potporu može ostvariti redovni student koji ima prebivalište na području grada Drniša, a ostale uvjete pogledajte na službenim stranicama Grada Drniša. Također, sa službene stranice možete skinuti i obrazac za dodjelu potpore koji je potreban uz ostalu dokumentaciju. Ujedno, obrazac možete podići u Upravnom odjelu za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti Grada Drniša.

Ovaj natječaj ne odnosi se na studente sa navršenih 26 godina života, izvanredne studente, studente na privatnim visokim učilištima i apsolvente.

Prijave za potporu potrebno dostaviti na adresu: Grad Drniš, Trg Kralja Tomislava 1, 22320 Drniš u roku od 15 dana od dana objave – od 10. siječnja do 25. siječnja 2018. godine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.