Josip Begonja osigurao novi mandat i većinu HDZ-u u Gradskom vijeću Drniša

Aktualni gradonačelnik Drniša, Josip Begonja vodit će taj grad još četiri godine za što je dobio povjerenje 52,12 posto birača po podacima DIP-a sa svih obrađenih biračkih mjesta u Drnišu.

U prvom krugu Begonja je osigurao još jedan mandat gradonačelnika ostavivši iza sebe protukandidate Antu Čupića s Nezavisne liste mladih koji je dobio 17,88 posto glasova, Vlatku Duilo iz koalicije HNS-SDP sa 11,65 posto, Antonija Marina iz Mosta s 8,44 i Gorana ercegovca iz Stranke rada i solidarnosti koji je dobio 5,78 posto glasova birača.

– Ovo je za mene očekivani rezultat, kao što je očekivano i da u Gradskom vijeću dobijamo devet od 15 vijećničkih mjesta. Na neki način ponavljamo isti rezultat kao na prošlim izborima, a vjerujem da je ovaj broj glasova rezultat našeg dosadašnjeg rada. HDZ na drniškom području ima svoju veliku bazu, a na našoj su listi mjesto dobili mladi ljudi. Skoro 90 posto liste smo pomladili i na njoj je skoro 55 posto žena. Dobili smo povjerenje građana i to nam je obaveza da nastavimo dalje naš rad za dobrobit svih građana Drniša, kazao je Josip Begonja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.