JVP Drniš dobila novo višenamjensko vozilo, nikad mirnija protupožarna sezona

Jučer je u prostorijama Javne vatrogasne postrojbe Drniš uručeno novo vozilo. Riječ je o šumskom vozilu koje je nabavljeno posredstvom Županijske vatrogasne zajednice iz sredstava što ih za potrebe protupožarne zaštite izdvajaju Hrvatske šume. Vozilo je nabavljeno putem javne nabave a vrijednost mu je 400 000 kuna.

Uz zapovjednika JVP Drniš Iva Bilića i gradonačelnika Josipa Begonju jutrošnjoj predaji ključeva prisustvovali su članovi JVP Drniš i Dvd-a Drniš kao i predstavnici tvrtke Vatropromet iz Zagreba i Splita.

vatrogasno-vozilo-drnis

Gradonačelnik Josip Begonja je istaknuo zadovoljstvo novim vozilom koje je dobila JVP-a Drniš, jer je prije svega višenamjensko i omogućuje puno bolji rad i u zimskim uvjetima.

Zapovjednik JVP Drniš Ivo Bilić se jutros osvrnuo i dosadašnju protupožarnu sezonu, kazavši da su pripadnici JVP Drniš imali manje od 100 intervencija, i da je ova godina jedna je od najmirnijih u posljednjih 12 godina čime su i više nego zadovoljni te se nadaju da će tako i ostati u idućem razdoblju. No kako nam je kazao Bilić, imali su i dosta tehničkih intervencija, prije svega onih prilikom prometnih nesreća.

IZVOR/FOTO: Radio Drniš

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.