Kazališna predstava za djecu ‘Smiješno čudovište’ u ponedjeljak u Drnišu

Pučko otvoreno učilište Drniš poziva sve Drnišane i njihove goste na još jednu kazališnu predstavu za djecu ‘Smiješno čudovište’ u izvedbi kazališta Mala scena iz Zagreba.

Predstava će se održati u ponedjeljak 4. kolovoza s početkom u 21 sat na ljetnoj terasi caffe bara Woodstock. U slučaju kiše predstava će se održati u Glazbenoj školi. Pokrovitelji predstave su Grad Drniš i Grad Zagreb. 

Predstava je namijenjena djeci od 5 godina na više te na razumljiv način, kroz uzbudljivu i poetičnu priču o požrtvovnoj ljubavi i prijateljstvu Smiješnog čudovišta Bekkanka i slijepe djevojke Yuki, približava japansku kulturu i tradiciju. Oboje ismijavani i odbačeni od vlastitih zajednica zbog svoje različitosti, svoju će ljubav, ovaj par, ostvariti daleko od onih koji ih ne razumiju, a pritom će i sami prevladati međusobne razlike. Je li moguća ljubav između čovjeka i čudovišta i može li se ona suprotstaviti svijetu punom predrasuda i ograničenih mišljenja, pitanja su koja će dječjoj publici postaviti ova predstava. 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.