LAG Krka dobio 30 tisuća kuna za projekt ‘Darovi Krke’

Lokalnoj akcijskoj grupi Krka za provedbu projekta ‘Darovi Krke– LAG Krka info point’ Javna ustanova ‘Nacionalni park Krka’ dodijelila je sredstva u iznosu od 30 tisuća kuna.

LAG Krka info point ‘Darovi Krke’ bit će postavljen na frekventnim turističkim lokacijama, posjetiteljskim centrima i uredima turističkih zajednica na području djelovanja LAG-a, te će biti postavljen na sajmovima i prezentacijama na kojima sudjeluje LAG Krka. Sastoji se od tri elementa koji u praksi mogu djelovati i kao odvojeni promotivni materijali, a mogu se i koristiti odvojeno, pa će tako biti postavljen ekološki nosač letaka, grupni katalog – turistička mapa i pojedinačni katalozi odnosno ID Brošure- poručuju iz LAG-a.

Sredstva su odobrena temeljem prijave na Natječaj za financiranje projekata udruga iz proračuna Nacionalnog parka Krka za 2017. godinu, a riječ je o projektu kojim će se pokrenuti akcija promocije proizvoda i usluga članova iz gospodarskog sektora s ciljem ostvarenja jednog od glavnih ciljeva LAG-a, a to je održivi gospodarski razvoj.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.