Matija Prskalo i Zijad Gračić u kazališnoj predstavi ‘Ljubav na prvi pogled’

U lijepo namještenoj građanskoj sobi, u kojoj se stariji namještaj miješa s predmetima novijeg datuma, živi gospođa Marija Trkulja – Gazivoda. Žena čije lice karakterizira neka opuštenost osamljenice. Silno bi željela da u njezin život uđe usoba s kojom bi mogla podijeliti radost, intimu, romantične trenutke, a ne isključuje se ni zajednički život.

Gospođa je udovica, pokopala je dva muža, a odluči novog muškarca potražiti preko oglasa. Na oglas se javi gospodin Kosta Bandula, višestrukog zanimanja, dotjeran, uvija se od finoće, iako, po svemu sudeći, to i nije njegova prava narav.

U nizu komičnih situacija, obrata i sjajno nijansiranih karaktera, započinje radnja ove predstave kroz koju vas, od ekspozicije, zapleta, kulminacije, peripetije do samog raspleta vode sjajna glumačka imena Matija Prskalo i Zijad Gračić.

Riječ je o predstavi “Ljubav na prvi pogled” Fadila Hadžića koju možete pogledati u petak 11. srpnja na ljetnoj terasi caffe bara Woodstock s početkom u 21 sat. Organizator, Pučko otvoreno učilište Drniš napominje kako će se u slučaju kiše predstava odigrati u Glazbenoj školi ‘Krsto Odak’.

IZVOR: drnisnews.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.