Mlada drniška karatašica Anamarija Jukica uzela broncu na turniru u Zagrebu!

Novi uspjeh ostvarila je Anamarija Jukica članica karate kluba Drniš koja je kao jedina iz Drniša nastupila proteklog vikenda na 17. po redu memorijalu za poginule bojovnike grada Zagreba.

U kategoriji učenica uzela je brončanu medalju i još jednom u naš grad donijela medalju. Anamarija je broncu osigurala u repesažnoj borbi a prije toga je poražena u polufinalnoj borbi te je ostala bez mogućnosti borbe za zlatno odličje. Zasigurno joj je ovaj uspjeh i rezultat sjajna utjeha s obzirom da nije uspjela uzeti medalju na državnom prvenstvu koje je za karate klub Drniš bilo jako uspješno. Ovo će joj jako dobro doći kao priprema za iduću godinu i lov na medalju na državnom prvenstvu iduće godine.

Uskoro drniški karataši uz redovno kolo svoje ige, imaju i nastup na kupu Jadrana u Splitu koje se trebalo održati početkom travnja ali je odgođeno za 8. svibnja.

Anamariji čestitke na još jednoj medalji i želimo kako njoj tako i ostalim članovima karate kluba Drniš puno novih uspjeha i medalja u svakom idućem natjecanju, počevši od kupa Jadrana.

IZVOR: Radio Drniš

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.