Mladi Drnišani, odazovite se fokus grupi i recite svoje mišljenje o životu u Drnišu

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ u prostorijama Male gradske vijećnice grada Drniša 18. siječnja s početkom u 11 sati organizira fokus grupu za mlade Drnišane.

Grad Drniš će u suradnji s Udrugom ispitati potrebe mladih te osmisliti, raspisati i usvojiti Lokalni program za mlade, čime će započeti nova faza provedbe javnih politika za mlade u gradu Drnišu.

Grad Drniš provodi projekt „Lokalni program za mlade grada Drniša“ u partnerstvu sa Udrugom mladih „Mladi u EU“, koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Aktivnosti projekta se provode u gradu Drnišu a cilj je izrada Lokalnog programa za mlade grada Drniša, kako bi se poboljšala kvaliteta njihovog života.

-Pozivamo sve mlade od 15 do 30 godina s područja grada Drniša da nam se priključe i iskažu svoje mišljenje o kvaliteti života mladih u gradu Drnišu i da predlože svoje ideje za nove promjene. Stoga Vas pozivamo da se odazovete, sudjelujete i podijelite Vaše mišljenje. Bila bi nam iznimna čast da budete sudionici ove fokus grupe – pozivaju iz Udruge mladih.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.