Mladi Drnišani u akciji: Pomozite u prikupljanju pomoći za pretučenog Luku Mihaljevića

Franjevačka mladež – Frama iz Drniša prikuplja pomoć za svog sugrađanina Luku Mihaljevića koji je brutalno nastradao 9. 10. 2015. na Baldekinu u Šibeniku.

Luka se trenutno liječi u KBC Split, Jedinica intenzivnog liječenja, radi teške ozljede glave koju je zadobio prilikom premlaćivanja.

Obavljen je hitni operacijski zahvat od strane neurokirurga, potom i maksilofacijalnog kirurga.

Odvojen je od aparata za disanje. Klinički je stanje u postupnom poboljšanju, pacijent je kontaktibilan i bez znakova neuroloških oštećenja.

Planira se po otpustu iz KBC Split nastavak liječenja i rehabilitacije u Krapinskim toplicama.     

Frama moli sve da doniraju novčani prilog za troškove njegovog liječenja uplatom na žiro-račun: 2330003-1551269293; IBAN HR 9723300031551269293.

Tim povodom se sutra, 3. studenog s početkom u 14 sati organizira humanitarna nogometna utakmica između NK DOŠK – HNK Šibenik. Cijena ulaznica je 20 kuna.

 

 Franjevačka mladež (Frama) je zajednica mladih od 15 do 30 godina života, zajednica osnovnoškolaca, srednjoškolaca i studenata. Franjevačka mladež djeluje u Crkvi pod vodstvom franjevaca i organizira različite akcije s ciljem da pomogne djeci, mladima, starijima.

Plakat

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.