NATJECANJE POLITIČARA U RIZANJU PRŠUTA: Pogodite tko je pobijedio, a tko varao

Drugi po redu drniški Festival pršuta simbolično je startao natjecanjem u rezanju pršuta. U natjecanju su sudjelovali kninska gradonačelnica Josipa Rimac, šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta, pomoćnica ministra poljoprivrede Božica Rukavina, župan Šibensko-kninski Goran Pauk te drniški i skradinski gradonačelnici Josip Begonja i Nediljko Dujić.

2 festival prsuta josipa rimac 2

 

U opasnoj muškoj konkurenciji koja iza sebe, ne sumnjamo, ima debelo iskustvo u rizanju tankih, prozirnih i lijepih feta što je i bio današnji zadatak, pobjedu je uvjerljivo odnijela-žena.

2 festival prsuta bozica rukavina 2

Skradinskom gradonačelniku i predsjedniku Županijske skupštine Nediljku Dujiću nije pomoglo ni to što je pokušao varati pa je nožem prema pršutu krenuo i prije samog znaka za početak zbog čega je zaradio i opomenu moderatora na što su se svi natjecatelji dobro nasmijali. Rimac je, pak, mudro šutjela čekajući znak za početak.

2 festival prsuta nediljko dujic 1

Poznata izreka kaže da se najslađe smije onaj tko se zadnji smije pa se tako pobjedonosno smijala i kninska gradonačelnica koja je, na opće čuđenje muškog dijela natjecatelja, u samo par sekundi izrezala fetu, a potom ju velikodušno proslijedila jednom od posjetitelja.

 

2 festival prsuta nediljko dujic 2

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.