Održana izborna skupština PD Promina

Dana 08. svibnja 2014. godine u prostorijama DVD-a Drniš, održana je izborna skupština PD Promina.

Nakon uvodne riječi predsjednik PD Promina Tomislav Jerković pozvao je sve prisutne da minutom šutnje odaju počast svim poginulim i umrlim članovima PD Promina.

Zatim je Tomislav Jerković podnio izvješće o radu društva, o radovima na planinarskoj kući, donacijama, izradi novih planinarskih staza, izletima i usponima, školovanju kadrova, te važnim događanjima koja su realizirana u organizaciji PD Promina u protekle 4 godine.

Financijsko izvješće podnijela tajnica Anita Sirovica, a nakon nje izvješće je podnio i predsjednik nadzornog odbora Josip Kontić.

Nakon što je utvrđeno da je nazočna natpolovična većina članova s pravom glasovanja (punoljetni članovi koji su platili članarinu za tekuću godinu) pristupilo se predlaganju i izboru članova za predsjednika, dopredsjednika, tajnika, nadzorni odbor, upravni odbor, te sud časti planinarskog društva Promina.

39 članova PD Promina odlučilo je slijedeće:

Za predsjednika planinarskog društva  jednoglasno je izabran Tomislav Jerković, za dopredsjednika izabran je Josip Matić- Pili, a za tajnicu je izabrana Anita Sirovica.

Za članove nadzornog odbora izabrani su: Viktor Šiklić, Đuro Perlić i Josipa Petrina.

Za članove upravnog odbora izabrani su: Tome Prpa, Mladen Matetić, Ivan Barišić, Josip Kontić, Dinko Čupić, Mile Močić, Sunčica Goleš i Mario Marin

Za članove suda časti izabrani su: Marina Brakus, Ljiljana Bjegović, Antonela Stojanović, Darija Kulušić, Rada Barišić i Mislav Čupić

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.