Otvorena javna rasprava o gospodarenju otpadom na području Grada Drniša

Od danas na javnom uvidu je Nacrt plana gospodarenja otpadom Grada Drniša za razdoblje od 2016-2022. Godine. Nacrt je za potrebe Grada izradila splitska tvrtka Alfa Atest d.o.o., a građani ga mogu razgledati u narednih trideset dana svakog radnog dana u vremenu od 8 do 14 sati u prostorijama male gradske vijećnice. Nacrt plana gospodarenja otpadom na javnom uvidu bit će do 25. ožujka 2016. godine do kada javnost može iznositi svoje primjedbe, prijedloge i mišljenja. Mogu se dati do zaključenja javne rasprave na mjestu javnog uvida upisom u knjigu primjedbi ili dostaviti putem pošte na adresu Grada. Moraju biti čitko napisane , potpisane imenom i prezimenom fizičke osobe, odnosno pravne osobe s adresom podnositelja. U protivnom neće se uzeti u obzir.

Nacrt plana gospodarenja otpadom za naredno šestogodišnje razdoblje objavljen je i na službenim web stranicama Grada Drniša.

IZVOR: Radio Drniš

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.