Ovogodišnji laureati Grada Drniša su časna Marija i gradski zbor ‘Neuma’

U okviru proslave Dana grada Drniša i blagdana sveca zaštitnika sv. Roka održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Drniša na kojoj su podijeljena i ovogodišnja gradska priznanja koja se već tradicionalno, povodom Dana grada dodjeljuju zaslužnim pojedincima i kolektivima.

Ove godine Odlukom Gradskog vijeća od 31. srpnja, dodijeljena su dva javna priznanja i to: Nagrada Grada Drniša Gradskom pjevačkom zboru ‘Neuma’, za veliki doprinos u kulturnom životu Grada Drniša. Nagradu je predstavnici zbora Josipi Prpa uručio predsjednik Gradskog vijeća Ante Pleadin. Javno priznanje Nagrada za životno djelo Grada Drniša dodijeljeno je časnoj sestri Mariji Nazareni Blažević za zapažene uspjehe i ostvarenja u zdravstvenoj i socijalnoj skrbi, te za humana djela na području Grada Drniša. Nagradu je uručio gradonačelnik Grada Drniša Josip Begonja.

Vijećnicima su ovom prilikom uručena i prijenosna tablet računala. Iz gradskog proračuna za 16 tableta izdvojeno je 40 tisuća kuna. U gradskoj upravi izračunali su da je prosječan trošak pripreme, printanja i slanja papirnatih materijala vijećnicima po sjednici znatno veći te očekuju da će tableti uvelike isplatiti, piše Radio Drniš.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.