Pavičić Berardini u Drnišu predstavila knjigu ‘6 milimetara’

U okviru dalmatinske turneje Josipa Pavičić Berardini u srijedu je u Narodnoj knjižnici Drniš predstavila svoju knjigu ‘Šest milimetara’.
U knjizi Pavičić govori o tome kako joj je dijagnoza karcinoma dojke u 35. godini donijela strah i tjeskobu, ali i odluku da bolest prihvati i kroz nju prođe svjesna izbora koji su pred njom, piše Radio Drniš.
Josipa Pavičić u svojoj ispovijesti iskreno opisuje suočavanje s najtežim odlukama u životu. Pritom navodi sve što bi moglo zatrebati čitateljicama u sličnim životnim okolnostima.

Promociji je prisustvovala i dr. Suzi Vatavuk spec. epidemiologije, voditeljica nacionalnog programa prevencije karcinoma dojke za Šibensko-kninsku županiju.
Dr. Suzi Vatavuk je svoje izlaganje bazirala na odazivu na nacionalni program prevencije karcinoma dojke. Također je istaknula da postoji problem kod starijih dobnih skupina iznad 69 godina starosti koje su izvan nacionalnog programa, koje se javljaju u poodmakloj fazi bolesti. Bit svega je voditi brigu o vlastitom zdravlju te otkriti karcinom u početnom stadiju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.