Petoga se liti u Drnišu uvik pazarilo. I ove godine će, na još jednom noćnom sajmu običaja i tradicije

Najpoznatija drniška ljetna manifestacija, 6. po redu Radio Pijaca održat će se 5. kolovoza u Drnišu. Noćni sajam običaja i tradicije drniškog kraja, na pijaci će predstaviti proizvođače suvenira, rukotvorina, nakita, gastronomskih specijaliteta poput pršuta i ostalih suhomesnatih proizvoda, sira, vina, meda, voća, povrća, rakija, kolača i drugih domaćih proizvoda.

Sajam je namijenjen promoviranju tradicije, kulture, zanata, običaja i gastronomije drniškog kraja, te osnaživanju položaja Drniša na karti kontinentalnog turizma, a organizira ga Radio Drniš.

Riječ je o projektu koji je više puta nagrađivan od Hrvatske udruge radija i novina HURIN-a kao najbolja manifestacija u Hrvatskoj u organizaciji radio postaje.

– Od 21 do 23 sata uz nastupe KUD-ova, svirku uživo, te sve ono što su vrijedne ruke proizvele, uživajmo zajedno ove godine na Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti – poručili su s Radio Drniša.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.