Planinarsko društvo ‘Promina’ organizira proslavu dana Društva

Planinarsko društvo ‘PROMINA’ , Drniš za proslavu dana Društva 16. listopada, organizira tri planinarske grupe. Prva grupa koja je tehnički i kondicijski zahtjevna starta u 8 sati, a obuhvaća relaaciju Buhe- Mijalovac- sajla-vrh- dom. Vodič ove grupe je Viktor Šiklić.

Druga grupa starta u 9 sati, podosta je zahtjevna, a obuhvaća relacije Buhe- Mijalova- Veliki Točak- vidikovac- dom. Vodič grupe je Tomislav Jerković.

Treća grupa kreće u 10 sati, obuhvaća relaciju Čuline- Mali Točak- dom, te je prilagođena početnicima. Voditelj grupe je Nikola Perić. Ova relacija preporuča se za sve koji su željni rekreacije, a tempo će diktirati najsporiji sudionici. Nakon planinarenja, u 13: 30 sati organizira se ručak.

Za vas se sprema tradicionalni planinarski grah, a kao dodatne aktivnosti predviđene su balote za odrasle, te spuštanje prečnicom za djecu. A za one koji budu preumorni planinarsko društvo od 16 sati nudi prijevoz od Malog Točka do početne pozicije treće grupe.

drnis

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.