Planinarsko društvo Promina poziva na 6. Opću planinarsku školu

Planinarsko društvo Promina Drniš poziva vas na 6. Opću planinarsku školu.  Školu u trajanju od osam tjedana podijelili su na teorijski i praktični dio, a kako bi pohađali školu morate biti član nekog planinarskog društva ili se učlaniti u PD Promina.

Predavanja će se održavati svakog četvrtka  u prostorijama planinarskog društva,a izleti vikendom. Predavanja su obavezna, a kako biste dobili diplomu morate biti prisutni na 70 posto predavanja, te 70 posto izleta. Predavači i vodiči su članovi HGSS-a, Vodičke službe HPS-a te aktivni članovi PD Promina s višegodišnjim planinarskim iskustvom.

Gojzerice, ruksak i štapovi osnovna su oprema potrebna za pohađanje škole, a ostala oprema se upotpunjuje postupno sa stjecanjem planinarskog iskustva. Prijaviti se možete do 16. ožujka, a završni ispit i podjela diploma održat će se 13. odnosno 14. svibnja u planinarskom domu PD Promina.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.