Poklon paketi Crvenog križa za korisnike naknade i starije osobe s niskim primanjima

Gradsko društvo Crvenog križa Drniš pozvalo je sve korisnike zajamčene minimalne naknade kao i starije materijalno i financijski slabostojeće građane drniške krajine, pa tako i žitelje Općine Ružić, da u prostorijama Crvenog križa Drniš do kraja studenoga mogu predignuti poklon pakete hrane i higijenskih potrepština.

Pravo na pakete koji su osigurani u okviru programa ‘Humanitarni paket za Dalmaciju i primorje’ imaju svi korisnici zajamčene minimalne naknade pri Centru za socijalnu skrb, kao i svi građani stariji od 65 godina čija mjesečna primanja ne prelaze 1.500 kuna ako su samci, odnosno 2.000 kuna ako su u paru.

Poklon paketi se, uz predočenje osobne iskaznice i odreska od mirovine, odnosno socijalne pomoći, mogu preuzeti svakim radnim danom, osim utorka 28. studenoga, od 8 do 13 sati u prostorijama Crvenog križa Drniš, ulica Nikole Tesle 39.

Iz Crvenog križa Drniš mole sve sugrađane da o ovoj akciji obavijeste svoje osobito starije i potrebite susjede, prijatelje, rodbinu i znance koji ne koriste internet i druge medije i koji stoga nisu upoznati sa podjelom paketa, kako bi svi mogli iskoristiti pravo koje im  pripada.

Ostale informacije mogu se dobiti na telefon Crvenog križa Drniš 886-755.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.