Prijavite se za sudjelovanje na drugom Međunarodnom festivalu pršuta u Drnišu

Uspješno održavanje ‘1. Međunarodnog festivala pršuta Drniš – 2014.’ koji se održao u rujnu u Drnišu s više od 25 proizvođača pršuta potvrdilo je geslo “Vratimo dite materi” i ukazalo na potrebu nastavka druženja u ovoj i narednim godinama.

-Cilj nam je privući još veći broj izlagača iz raznih europskih zemalja tim više što je početkom 2014. godine Ministarstvo poljoprivrede uputilo Europskoj komisiji Zahtjev za registraciju Drniškog pršuta – za dobivanje OZP te će “Drniški pršut” uskoro dobiti svoje zasluženo mjesto na europskom stolu. Cilj ove manifestacije je obogatiti turističku ponudu šireg područja Grada Drniša, ostvariti promidžbu poduzetništva, zadrugarstva i obrta, kao i promidžbu tradicijskih obrta i lokalnih proizvoda kroz gastronomske specijalitete s naglaskom na lokalni identitet – Drniški pršut – poručuju iz Grada Drniša.

Drugi po redu Međunarodni festival pršuta održat će se 4. i 5. Rujna 2015. Godine, a iz Grada Drniša pozivaju sve zainteresirane da već sada potvrde svoje sudjelovanje. Sve upute možete pronaći OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.