Provjerite tko ovog ponedjeljka nastupa na ‘Zvucima Krke’ u Drnišu

Arhiva

U sklopu manifestacije Zvuci Krke- The Sounds of river, šibensko pjevačko društvo ‘Kolo’ će u ponedjeljak, 17. srpnja održati koncert pod nazivom ‘Tamo da putujem’.Koncert će se održati u Drnišu na Skalicama( Stubište 1. kod Poljane). Program se sastoji od dva dijela, pa će ‘Kolo’ izvoditi tradicionalne i nove dalmatinske pjesme, dok će u drugom dijelu posjetitelji moći poslušati popularne melodije u potpuno novim anranžmanima za veliki zbor.

Pjevačkim društvom ‘Kolo’ ravna profesor Ivo Lise uz klavirsku pratnju prof. Gordane Pavić. Kao gosti koncerta nastupit će  sopranistica Tea Slavica i gitarist Mate Skračić.

Manifestacija je ove godine posvećena prenošenju ekološke poruke kao glazba s porukom. Prije svakog koncerta će posjetiteljima biti predstavljen niz izložbi, radionica i ekoloških akcija. Posjetitelji koncerta Šibenskog pjevačkog društva ‘Kolo’ u petak će moći pogledati izložbu Minuta šutnje autora Zorana Marinovića u ispostavi Javne ustanove NP Krka u Drnišu. Izložbom simbolična naziva, kojoj je autor svjetski poznat dokumentarni fotograf i snimatelj, National Geographic Hrvatska želi osvijestiti javnost o važnosti brige za planet Zemlju i potrebi njegova očuvanja.

Raspored održavanja sljedećih koncerata je:

  1. srpnja, nedjelja, 20 sati, Roški slap, Gabi i Matija Dedić
  2. srpnja, četvrtak, 20 sati, Visovac, Nera Gojanović Kljajić i Krešimir Stražanac
  3. kolovoza, četvrtak, 20 sati, Roški slap, Hothouse Flowers
  4. kolovoza, četvrtak, 20 sati, Roški slap, Davor Radolfi

 

Ulaz na koncerte je besplatan za sve posjetitelje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.