Rezultati izbora: HDZ, kao jedini kandidat, pobijedio u tri drniške gradske četvrti

Gradsko izborno povjerenstvo grada Drniša objavilo je konačne rezultate izbora za članove/ice vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora. U tri drniške gradske četvrti apsolutnu pobjedu odnio je HDZ, a većinu glasova ta je stranka, uglavnom kao jedini kandidat, odnijela i među mjesnim odborima.

HDZ je pobijedio u odborima Badanj,  Bogatić, Brištani, Drinovci, Kaočine, Karalić, Ključ, Kričke,  Pakovo selo, Pokrovnik, Radonić I, Radonić II, Siverić, Širitovci, Trbounje, Velušić  i Žitnić.

U mjesnim odborima Biočić i Miočić većina birača glasovala je za SDSS, u Kadinoj glavici za HSS, dok je lista grupe birača Đorđe Lukavac pobijedila u odboru Tepljuh.

Mještani Sedramića na nedjeljnim su izborima jedini birali između dvije liste, HDZ-a i HSP dr. Ante Starčević, a nakon zbrajanja glasova u tamošnjem će mjesnom vijeću sjediti četiri člana HDZ-a i tri člana HSP dr. Ante Starčević.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.