Srednja škola Ivana Meštrovića u Drnišu u srijedu slavi Dan škole

Srednja škola Ivana Meštrovića u srijedu s početkom u 11 sati organizira svečanu proslavu Dana škole koja će održati u kino kazališnoj dvorani Ivana Meštrovića u Drnišu.

Svake godine krajem petog mjeseca škola organizira Dan škole u kojem sudjeluju učenici, profesori i gosti izvan škole, a ova godina je posebna po tome što će se održati u kino kazališnoj dvorani Ivana Meštrovića koja će proslavi samim prostorom dati posebnu svečanost. I ove godine svoj doprinos proslavi dati će Tamburaški orkestar ‘Krsto Odak’ Drniš koji će izvesti četiri skladbe, najavljeni su predstavnici vlasti i crkve, dok će ravnatelj škole Ivan Zeljko izvijestiti o zbivanjima za ovu školsku godinu.
Učenici će u suradnji s kazališnom radionicom ‘Mali meštar’ izvesti prigodan skeč, a dvije učenice će izvesti glazbenu točku na gitari i instrumentu kukulele.
Najavljeni su i proglašenje i čestitke za najbolje učenike svih razreda kojima će biti uručena priznanja, a kriteriji su ocjene, vladanje i redovitost u pohađanju nastave. Ove godine bilo je dosta uspješnih učenika na županijskim i državnim natjecanjima iz različitih predmeta, priznanja će dobiti i oni i njihovi mentori, piše Radio Drniš

Proslava je otvorenog tipa pa se pozivaju svi građani, prijatelji i roditelji da dođu i uveličaju 58. obljetnicu srednjoškolskog obrazovanja u Drnišu!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.