U Drnišu se bira najljepše ukrašen prozor, balkon ili okućnica

Grad Drniš raspisao je javni poziv za izbor najljepše ukrašenog balkona, prozora ili okućnice povodom božićnih blagdana.

Pravo sudjelovanja na javnom natječaju imaju svi građani vlasnici-korisnici nekretnina na području Grada Drniša.

Za kandidaturu je potrebno dostaviti popunjenu Prijavnicu za natječaj koja se može preuzeti s internetske stranice Grada Drniša www.drnis.hr ili u pisarnici Grada Drniša i dostaviti je osobno, poštom na adresu Grad Drniš, Trg kralja Tomislava 1, 22320 ili na e-mail: bozic.drnis@gmail.com od 20. prosinca 2015. godine do 10. siječnja 2016. godine.

Uz prijavu je potrebno dostaviti i najmanje tri fotografije kandidiranog prozora, balkona ili okućnice u elektronskom obliku.

Kriteriji za ocjenjivanje: 1. ukupan vizualni dojam, 2. veličina ukrašene površine, 3. zastupljenost tradicionalnih motiva 4. kreativnost Stručno povjerenstvo obići će prijavljene objekte u roku od 3 dana od dana prijave zaključno sa danom 13. siječnja 2016. godine, te ih ocijeniti.

Na temelju ukupnih ocjena proglasit će se pobjednici. U odabiru najljepše ukrašenog prozora, balkona ili okućnice sudjelovat će i publika putem glasanja na Facebook stranici Radio Drniša na način da će se uvažavati 50 „lajkova“ za 1 bod. Članovi povjerenstva ne mogu biti sudionici u postupku javnog natječaja.

Novčana nagrada prvonagrađenog iznosi 800,00 kuna, drugonagrađenog 500,00, a trećenagrađenog 300,00 kuna

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.