Župan Goran Pauk posjetit će u ponedjeljak drniške učenike uoči početka nove školske godine

Povodom početka nove školske godine, župan Goran Pauk sa suradnicima posjetit će  Srednju školu Ivana Meštrovića u Drnišu i učenicima prvih razreda srednje škole zaželjeti uspjeh u daljnjem obrazovanju.

U pratnji ravnatelja škole Ivana Zeljka u ponedjeljak, 5. rujna 2016. tgodine u 9 sati posjetit će učenike prvog razreda elektrotehničara u SŠ Ivana Meštrovića na adresi Trg Josipa Kosora (pored osnovne škole), a u 9.30 sati će posjetit učenike prvog razreda gimnazije u centralnoj zgradi škole na adresi Poljana 1.

Nakon posjete učenicima prvih razreda, prvog dana škole župan će ravnatelju predati na korištenje sustav grijanja na biomasu. Tim činom simbolično će obilježiti početak boljih radnih uvjeta kako za učenike, tako i za sve djelatnike. Primopredaja sustava je u 10 sati u prostorijama SŠ Ivana Meštovića u Drnišu na adresi Poljana 1, o čemu smo vas prethodno obavijestili.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.