FOTO: Drniški izlagači na ‘Biogradskom stolu’

I ove je godine okupio se veliki broj izlagača, više od 400 u tri sajamska dana, a po prvi puta predstavili su se i drniški izlagači: Milanka Pranić, Viktorio Marin, Udruga žena Sv. Roko i OPG Ante Petrović iz Pakova sela, zajedno sa Turističkom zajednicom Grada Drniša, a pridružili su nam se i obrt “Prominka” obitelji Čavlina iz Promine.

biograd 1

biograd 6

Loše vrijeme je ipak napravilo svoje, pa nas nije bilo i više, ali posjetitlji su zapazili naše proizvođače i pokazali veliko zanimanje.

biograd

Feštu koja traje dugo u noć ipak su pratili česti pogledi u nebo, kako nas ne bi preduhitrila kiša, ali zanimljivosti nije nedostajalo.

biograd 5

Uz bogati zabavni program, ugostitelji su pripremili janjetinu s bižima, razne fritaje, bilo je i mađarskog gulaša, čobanca, suhomesnatih proizvoda, sireva, naravno dalmatinskih specijaliteta, ribe, školji, mesa s roštilja…

biograd 2

Ove je godine stol bio dulji od 1.100 metara, a u Biograd su stigli i partneri iz Češke, Italije, Slovenije, Mađarske, BiH. Jednoglasan zaključak je bio: i dogodine obavezno u Biograd, ali nadajmo se uz bolje vrijeme.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.