FOTO: Dvadeset i tri mlada para primila potporu Općine Tisno

Zamjenik načelnika Općine Tisno Miljenko Meštrov jučer  je održao primanje za dvadeset tri mlada para kojima je dodijeljena potpora za novorođenu djecu i novovjenčane parove prema socijalnom programu Općine Tisno koji donosi naknade za novorođenu djecu koje su među najvišima u Hrvatskoj. Druženje s zamjenikom načelnika bilo je u prostorijama vijećnice u Tisnome pri čemu su mladi roditelji i novovjenčani parovi primili cvijeće, čestitke i potpore.

tisno111

Potpore za novovjenčane parove dobili su : Blaženka i Ivan Pavlović, Lucija i Ante Bašić, Maya i Jurica Skračić, Sanja i Filip Henjak, Martina Malizija Šandrić i Petar Šandrić, Nikolina i Boris Muić, Marija i Ante Klarić.

tisno333

Za prinove u obitelji potpore su primili: Nikolina i Boris Muić, Marija i Ante Klarić, Željana i Petar Jakovčev, Tatjana Vranić i Mario Klarin, Katarina Špadina i Duje Perić, Ana Alviž i Bruno Mudronja, Romana Petrinšak i Sandro Keranović Petrinšak, Višnja i Miro Štropin, Nikol i Ivica Meić-Sidić, Lucija i Ante Bašić, Maya i Jurica Skračić, Milica Miletić i Josip Barić, Ivana Obratov i Mario Jelovčić, Olivera Pirija i Vuk-Branko Vlajčić, Sanja i Filip Henjak, Martina Malizija Šandrić i Petar Šandrić, Tamara i Luka Šandrić, Matija i Dražen Kapov, Veronika i Mate Skračić, Zrinka Anđela i Goran Vučićević, Petra i Toni Strunje, Ivana i Mladen Klarin.

tisno333

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.