FOTO: Skradin slavi Dan grada

U Skradinu se danas obilježava Dan grada, blagdan sv. Jeronima. Tim povodom održana je svečana sjednica Gradskog vijeća na kojoj su gostovali politički dužnosnici i predstavnici izvršne vlasti u Šibensko-kninskoj županiji. Sjednicu je otvorila predsjednica skradinskog GV-a Katarina Šošić, a potom je mikrofon preuzeo gradonačelnik Nediljko Dujić.

skradin svecana sjednica 1

skradin svecana sjednica 2

U svom je govoru naglasio kako je Skradin u zadnjih godinu dana u kapitalna ulaganja uložio 18 milijuna kuna, što je jednako iznosu dva gradska proračuna. Vijeće ovog puta nije dodjeljivalo nagrade zaslužnim pojedincima jer, kako je objasnio gradonačelnik, od izbora je prošlo tek nešto više od dva mjeseca kada je i oformljeno Gradsko vijeće pa bi, tvrdi Dujić, bilo neozbiljno predlagati kandidate za priznanja Grada. Stoga je, skradinski gradionačelnik sjednicu završio potpisivanjem ugovora između Grada i tvrtke Sarađen iz Stankovaca o gradnji kružne ceste, vodovoda i kanalizacije u poslovnoj zoni Kosa u Ićevu. Smatra da će projekt završiti u roku od šest mjeseci.

skradin svecana sjednica

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.