FOTO: Vodičani u Novu ušli dobro raspoloženi i rasplesani

Prvi su u Novu godinu, svečanim i razigranim dočekom, ušli najmlađi stanovnici i posjetitelji Vodica, a zatim su je stariji naraštaji dočekali kako se i priliči u najluđoij godišnjoj noći:uz pjesmu ples i dobro raspoloženje. I ove godine Grad Vodice i Pučko otvoreno učilište organizirali su doček na otvorenom. U 16 sati počeo je zabavni program za djecu koja su uz Pomoćnicu Djeda Mraza i Veselog Pierrota odigrala nekoliko igra i osvojila nagrade. Zatim ih je začarao mađioničar Caper, da bi uz ples, razbijanje pignate, mnoštvo slatkiša, prskalica, torte i šampanjca obilježila ulazak u Novu 2014.

vodice djecja nova godina

Stariji su u Novu ušli uz odlično raspoloženi tamburaški band Džentlmeni koji su nezaustavljivo svirali više od tri sata poznate domaće i strane hitove. Uz kuhano vino koje je dodatno zagrijavalo ruke, program je završio oko dva sata, a zatim su oni najneumorniji veselje nastavili po obližnjim ugostiteljskim objektima i domovima.

vodice nova godina

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.