FOTO: Županijsko vatrogasno natjecanje u Drnišu

Na igrlaištu NK DOŠK u Podvornici ovog vikenda održano je županijsko vatrogasno natjecanje. Natjecanje je svečano otvorio Darko Dukić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Šibensko- kninske Županije, aDrniš je domaćin ovakvog natjecanja bio i prije dvije godine.

Natjecalo se devet ekipa u tri različite kategorije.

vatrogasno natjecanje 3

Pobjednici u kategoriji pomlatka (6-12 godina) su djeca iz DVD-a Pirovac. U kategoriji vatrogasne mladeži kod muških i ženskih pobjedu je odnio DVD Zaton, a drugo mjesto pripalo je DVD-u Drniš. U najzanimljivoj kategoriji VMŠ pobjedu je odnio DVD Zlarin, ispred DVD-a Zaton i DVD-a Vodice. Natjecanje u kategoriji vatrogasne mladeži je ujedno i kvalifikacijsko županijsko natjecanje za Državno vatrogasno natjecanje mladeži 2014. godine.

Darko Dukić, zapovjednik vatrogasne zajednice je istaknuo:

– Cilj ovakvih natjecanje je da se aktivira još više društava u županiji, posebno njihovi mladi kadrovi. Kroz ovakva natjecanja omogućujemo druženja kroz sportske aktivnosti i ne samo unutar ljetne protupožarne sezone.

vatrogasno natjecanje

Za sve sudionike natjecanja organiziran je i prigodni domjenak u prostorijama domaćina, DVD-a Drniš.

IZVOR: Radio Drniš

FOTO: Radio Drniš

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.