HSS traži hitnu sjednicu Gradskog vijeća zbog vandalizma u Vodicama

Oporbeni vijećnici vodičkog Gradskog vijeća iz redova HSS-a zatražili su sazivanje izvanredne tematske sjednice tamošnjeg parlamenta. U priopćenju HSS-ovci pojašnjavaju kako se Vodice u večernjim, noćnim i jutarnjim satima pretvaraju u grad poroka, nemorala i razvrata svih vrsta s obzirom na učestala, neprimjerena i vandalska zbivanja zadnjih mjeseci poput  fizičkih obračuna, oštećenja bunara na Trgu dr. Franje Tuđmana, razbijanja posuda s cvijećem…

Vodički HSS-ovci predlažu da sa na tematsku sjednicu pozovu predstavnici turističke zajednice Grada Vodica, ceha obrtnika, ceha ugostitelja, hotelijerskih kuća, ACI marine, MUP-a te predsjednici svih političkih stranaka. Tako bi se kroz kvalitetnu i argumentiranu raspravu pokušalo pomiriti različite interese te iznašlo najbolje rješenje za novonastalu situaciju u gradu, zaključuju HSS-ovci u svom priopćenju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.