Boras i Jelić potpisali sporazum o suradnji Sveučilišta u Zagrebu i Grada Knina

Rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras i kninski gradonačelnik Marko Jelić potpisali u utorak na kninskoj tvrđavi Sporazum o suradnji Sveučilišta u Zagrebu i Grada Knina.

Sveučilište u Zagrebu će Gradu Kninu staviti na raspolaganje informacije i znanja koja mogu pridonijeti razvoju grada Knina te pružati stručnu pomoć na projektima Grada Knina i obrazovanju kadrova. Kako bi se proveo Sporazum imenovat će se Odbor za suradnju sastavljen na paritetnoj osnovi, a članove će imenovati gradonačelnik i rektor Sveučilišta.

U pratnji rektora Damira Borasa bili su prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Miljenko Šimpraga, dekan Fakulteta prometnih znanosti Tomislav Josip Mlinarić, prodekan Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Tomislav Bolanča. prodekanica Prehrambeno biotehnološkog fakulteta Jadranka Frece te prodekan Šumarskog fakulteta Josip Margaletić.

(Foto: Grad Knin)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.