Božićni sajam u Kninu: Pozivaju se zainteresirani da se prijave

Grad Knin omogućio je prikupljanje pomoći za kninski Caritas

Na Božićnom sajmu bit će i Caritasov štand na kojem će biti posluženi kolači, te će se moći dati prilog za potrebne za koje se skrbi Caritas.

Grad Knin, Turistička zajednica grada Knina, Upravitelj Knin, HGK Knin, i Udruženje obrtnika grada Knina organiziraju „Božićni sajam“ koji će se održati 18. i 19. prosinca s početkom u 10h na novoj tržnici u Kninu.
‘Pozivamo sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe, a koje imaju u svom asortimanu prigodne božićne predmete (ukrasi, svijeće, adventski aranžmani, čestitke i sl) da se prijave za izlaganje i/ili prodaju svojih proizvoda,radova i usluga. Svim izlagačima osigurani su štandovi, a sudjelovanje je besplatno.
Prijave za sudjelovanje na sajmu primaju se u Turističkom uredu (Dr. Franje Tuđmana 24), na broj telefona 022/ 664 822 ili na e-mailinfo@tz-knin.hr , zaključno sa 16. prosinac 2015. godine.’ stoji u obavijesti Sv. Ante – Knin na Facebooku

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.