‘Čarobni svijet’ za djecu i roditelje Knina

‘Čarobni svijet’ je udruga koja je kroz protekle dvije godine svoga postojanja, organizirala brojne akcije u kojima su djeca bili glavni akteri. Samopouzdanje i zadovoljstvo djece, a onda i njihovih roditelja, samo je proširilo mrežu djelovanja i “magnetski” privuklo sve one koji su htjeli dati svoj doprinos za podizanje kvalitete života djece u našem gradu.

knin

– Iskoristili smo svaku priliku kako bi istaknuli važnu ulogu djece u zajednici te puni smisao ulaganja nas odraslih u njihovo sretno odrastanje. Javna akcija “Moje dijete i ja” u lipnju ove godine bila je pokazatelj da smo spremni za velike pothvate. Po prvi put u gradu Kninu pripremili smo bogat program sa ekološko-kreativnim radionicama, folklornim nastupima i sportskim manifestacijama za svu djecu grada s porukom” Djeca su ukras svijeta”. Glavna tjedna događanja su planirana za petak, 9. listopada od 16,00 sati na Trgu Ante Starčevića i subotu, 10. listopada u 10,00 sati na igralištu OŠ Domovinske zahvalnosti -poručuju iz udruge.

 

Uz radionice za djecu organiziramo i “Kutak za roditelje” te pozivamo roditelje kao najvažnije sudionike odrastanja svoje djece da nam se pridruže na predavanju u srijedu, 7. listopada na Veleučilištu Marko Marulić s početkom u 18:00. Predavači su kineziolog Gabrijela Šimić, prof.,  Anita Ercegovac, prof. Predškolskog odgoja, te gosti predavači Marica Arula-Mrđen, spec. pedijatar i psiholog Anita Kovačević, prof.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.