Dubrovnik se proslavio zahvaljujući ‘Igri prijestolja’, a sada bi Netflix mogao proslaviti Knin

Nakon uspjeha filma ‘The Dark Tower’ nastalog prema predlošku Stevena Kinga, snima se i istoimena serija i to u dva hrvatska grada – Kninu i Splitu, piše portal Journal.  Nakon što je Dubrovnik zahvaljujući svjetski popularnoj seriji Game of Thrones i filmu franšize Star Wars postao sinonim za hrvatsku filmsku destinaciju i Rovinja kao nove poželjne filmske destinacije, Knin i okolica bit će krajolik koji ćemo prepoznavati u popularnoj Netflixovoj seriji.

Inače, priča prati Rolanda Deschaina, posljednji Revolveraša, koji se nalazi u vječitoj bitci s Walterom O’Dimom također poznatim i pod imenom Čovjek u crnom. Roland je odlučan spriječiti Waltera u uništenju Kule Tmine (The Dark Tower) koja u ravnoteži drži cijeli svemir. Dok sudbina svjetova visi o tankoj niti, dobro i zlo sukobit će se u ultimativnoj bitci u kojoj jedino Roland može obraniti Kulu od Čovjeka u crnom.

Serija će zapravo prethoditi filmu te donosi priču baziranu na romanu Wizard and Glass Stephena Kinga.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.