Eko udruga ‘Krka’ nakon pomoći oko nabavke klupa uređuje školski okoliš

Ekološka udruga Krka pokrenula je inicijativu uređenja okoliša OŠ dr. Franje Tuđmana u Kninu, prenosimo s kninskog news portala Huknet.

– Zahvaljujemo svim donatorima na sredstvima te sa zadovoljstvom javljamo da su postavljene klupe, kućica za knjige i da su ukrašeni koševi za smeće,. Dakle, uređen je dio okoliša škole, ali imamo još planova. Kupljen je i komposter da se djeci omogući odvajanje bio otpada, a učenici su izradili spremnike za odvajanje otpada koji su postavljeni u predvorje škole pa se krenulo i s boljim odvajanjem otpada – kazala je za Huknet Inga Kukolj iz Ekološke udruge te uputila molbu učenicima.

– Najbolje od svega je što su sama djeca prikupila dio sredstava za klupe, akcijom skupljanja i prodaje plastičnih boca. Stoga Vas molimo da čuvate klupe i odvajate otpad te da slikovnice i knjige donesete u kućicu ispred škole. Iste će poslužiti školskoj knjižnici ili knjižnici igračaka – poručila je Inga Kukolj.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.