FOTO Ispunjeno vrijeme bez tehnologije: Kninski mališani uživali u tjednu posvećenom baš njima

Međunarodni Dječji tjedan obilježavao se protekli tjedan diljem svijeta, u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i u Kninu gdje je udruga ‘Čarobni svijet’ raznovrsnim aktivnostima obilježila dječji tjedan.

Aktivnosti su organizirali s ciljem promocije dječjih prava, potreba i kvalitetno ispunjenog slobodnog vremena, a uz dnevne besplatne radionice, središnji događaj bile su radionice za djecu u parku kod kipa kralja Zvonimira.

Na radionicama su, uz domaćine iz kninske udruge, sudjelovali i djelatnici Nacionalnog parka Krka, Udruge za osobe s invaliditetom ‘Sv. Bartolomej’, te Atletski klub ‘Sv. Ante’.

– Posjetitelji su komentirali ‘da se za Knin okupilo baš dosta ljudi’, što nam je izuzetno važno jer time i naš cilj biva ostvaren. Završni događaj obilježavanja tjedna djeteta je dvodnevni izlet u Dvorac Stara sušica u Primorsko – goranskoj županiji i Cerovačke špilje u Ličko – senjskoj županiji, što je za djecu nezaboravno i nesvakidašnje iskustvo, i odličan način provođenja slobodnog vremena bez moderne tehnologije i igrica – poručili su iz ‘Čarobnog svijeta’ i zahvalili roditeljima i svim suradnicima koji rade u cilju dobrobiti djece i njihove uloge u društvu.

Capture carobni 3 carobni svijet dvorac djeca knin park djeca

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.