FOTO: Kninski osmaši sudjelovali u projektu ‘Zdrav za pet’

Jučer, 19.svibnja  u Osnovnoj školi Domovinske zahvalnosti u Kninu je za učenike osmih razreda provedena II. komponenta preventivnog Projekta “Zdrav za 5“, odnosno jednodnevno prigodno događanje, koje je imalo za cilj podizanje svijesti o važnosti zaštite i očuvanja okoliša i prirode.

knin zdrav za pet2

Cjelokupni program započeo je predstavljanjem projekta od strane  policijske službenice za nadzor i planiranje prevencije Sanje Baljkas.

Također, istoj skupini učenika Živana Lambaša Belak- viša savjetnica za zaštitu okoliša županijskog Upravnog odjela za zaštitu okoliša održala  predavanje  o prevenciji zaštite okoliša i prirode, nakon čega se od strane Inge Kukolj- tajnice ekološke udruge “Krka“Knin i Dimitrija Dujmovića- voditelja projekata iste udrugeodržalo predavanje o kompostiranju i praktični prikaz rada kompostera.

knin zdrav za pet1

Po završetku predavanja, u dvorištu škole  policijski službenik Odjela za droge  učenicima je  demonstrirao rad službenog psa za detekciju droga.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.