FOTO Ljubitelji Vespe okupili se u Kninu. Uživanje i promociju kultnog motora ‘okrunit’ će janjetinom u Radučiću

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Članovi Vespa kluba Šibenik organizirali su danas u Kninu tradicionalno okupljanje ljubitelja tog kultnog motora, a na druženju se okupilo 83 ljudi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Mađarske.

– Okupljanje je krenulo sinoć, a tema nam je šesti susret Vespa kluba Šibenik. Dio je to priče Vespa kluba Hrvatska, čiji smo mi sastavni dio, a cilj nam je zajedno promovirati Vespu u lokalnoj zajednici i svijetu – kazao nam je član Vespa kluba Šibenik, Ante Petrović.

Tijekom šest godina ljubitelji vespe posjetili su Vodice, Skradin, Drniš, Šibenik, a ove godine odlučili su se za Knin.

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

– Od ukupno 22 člana koliko broji naš klub, dvoje članova su nam iz Knina i tako je pala odluka na kraljevski grad. Jutros smo imali prijavu na glavnom gradskom trgu, a tijekom dana obići ćemo kulturne i prirodne znamenitosti ovog kraja. Trenutno smo na Kninskoj tvrđavi, slijedi obilazak Burnuma i dan završavamo janjetinom u Radučiću – govori Petrović.

Ljubav prema Vespi pokazali su i brojni Istrijani, Varaždinci, Zagrepčani, Splićani, Zadrani, Banjalučani i Podgoričani koji su došli na današnje okupljanje, a Petrović ističe kako su im uvelike pomogli u organizaciji i Grad Knin, dogradonačelnica Kristina Perić, Turistička zajednica Grada Knina, Muzej grada Knina te DVD koji im je ustupio prostor za smještaj sudionika.

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.