FOTO: Promotivno putovanje vlakom na relaciji Split -Knin – Split uz kraljevski doček

Promotivnim vlakom iz Splita u Knin stiglo je 70-ak turističkih djelatnika iz Splitsko-dalmatinske županije koji su proveli dan u obilaženju kninskih prirodnih i kulturnih ljepota.

Promotivno putovanje ICN-vlakom na relaciji Split-Knin-Split organizirao je HŽ Putnički prijevoz u suradnji s Gradom Kninom i Turističkom zajednicom grada Knina s ciljem prezentacije putovanja vlakom i mogućnosti suradnje s HŽ Putničkim prijevozom te predstavljanja kulturnih i prirodnih znamenitosti Knina i okolice.

U vlaku su bili predstavnici turističkih agencija, turističkih zajednica i touroperatora iz Splitsko-dalmatinske županije, a cilj putovanja je povezati turističke agencije i pružatelje usluga u cilju organiziranja novih turističkih aranžmana.

knin

knin1

knin2

knin3

knin4

knin5

knin6

knin7

knin8

 

izvor:Facebook Knin tourist board

U pratnji vodiča posjetitelji su obišli kninsku Tvrđavu, muzej “Oluja 95”, spomenik Dr. Franji Tuđmanu kao i spomenik pobjede “Oluja 95”. Obišli su i Crkvu Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta te izvor rijeke Krke i slap Krčić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.