FOTO: Proslavljen Međunarodni dan starijih osoba u kninskomDomu za stare i nemoćne

Međunarodni je dan starijih osoba. Prigodnim programom obilježili su ga i korisnici Doma za stare i nemoćne u Kninu. Slavili su već od ranoga jutra. Snage su odmjerili u Bingu, a potom su, zajedničkom tjelovježbom, poručili koliko je važna tjelesna aktivnost i u poznijim godinama.

Danas se je i plesao i pjevalo. Za pjesmu su bili zaduženi članovi kninske Udruge umirovljenika koji već tradicionalno uveseljavaju korisnike Doma pri svim značajnim datumima.

958286af0f20f8ca9d56

ada20399e03caecf632b

Svojom nazočnošću slavlje su uveličali i predstavnici Grada Knina, pročelnica Upravnog odjela za lokalnu upravu i društvene djelatnosti Sanja Lozančić i pročelnik za komunalne poslove Nenad Damjanović.

b2b7c552249a13f7709f

“Grad Knin je uvijek skrbio o vama, a tako će i ubuduće . Vodit ćemo brigu o vašoj zdravstvenoj zaštiti i socijalnoj skrbi, otvarat ćemo  javne prostora  prilagođene vama,ali i organizirati razna kulturna događanja”,poručila je pročelnica Lozančić uručivši poklon korisnici koja je danas slavila rođendan.

Inače, u  Domu za stare i nemoćne u Kninu su smještena 72 korisnika. Potrebe su daleko veće pa je uvijek i dulja lista čekanja.

IZVOR: Hrvatski radio Knin

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.