FOTO Sportska povijest ispisana u Kninu: ‘Staza se zacrvenila, a mi se zarumenili od sreće’

Kninski atletičari iz Atletskog kluba Sveti Ante za koji će dan trenirati na novoj atletskoj stazi, nakon uspješno provedene humanitarne akcije u kojoj su prikupili oko 87 tisuća kuna za obnovu. Godinu dana otkako je završila akcija ‘Čarobni svijet za kninsku kraljicu sportova’, sportaši konačno dobivaju stazu primjerenu njima.

– ‘Staza u Kninu se zacrvenila, a mi se zarumenili od sreće. Kakva radost. ‘Čarobni svijet za kninsku kraljicu sportova’ na čelu sa Anitom Ercegovac, svi građani Knina i cijele Hrvatske (pa i šire) koji su se uključili u ovu akciju, puno dobrih ‘anđela’ koji su pomogli u drugom dijelu priče da se ovaj dio staze napravi… Svi smo doprinijeli ovome što imamo danas, a imamo puno, imamo stazu u Kninu, imamo normalne uvjete za rad, za našu djecu iz kluba, malce iz vrtića, za našu vojsku, vatrogasce i policajce i sve klubove i građane. Staza je za sve i svi je možemo i trebamo koristiti i paziti i čuvati. Sportska povijest je danas ispisana u Kninu – napisao je Dražen Lasić iz Atletskog kluba Sveti Ante Knin na Facebooku.

Podsjetimo, u ožujku 2016. godine udruga ‘Čarobni svijet’ inicirala je humanitarnu akciju kako bi prikupili sredstva za izgradnju dijela atletske staze za kninske atletičare koji su, unatoč katastrofalnim uvjetima u kojima su trenirali, i dalje ostvarivali izvrsne rezultate. Akciju su podržali i poznati sportaši, među kojima i Blanka Vlašić i Goran Ivanišević.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.