FOTO:Na svečanosti u Kninu službeno predstavljen Taekwondo klub Olympic

Kninski sport bogatiji je za još jedan taekwondo klub. U subotu je i službeno predstavljen Taekwondo klub Olympic kojega je osnovao osvajač brojnih državnih, europskih i svjetskih medalja Stipe Jarloni.

teakwondo knin

Uz nazočnost predstavnika Grada Knina, Crkve te uglednih sportskih djelatnika i brojnih sportaša i građana klub je simbolično otvorio kninski gradonačelnik Nikola Blažević.

Među brojnim uvaženim gostima našao se i Toni Tomas, trener hrvatske seniorske taekwondo reprezentacije i trener trofejnih sportašica Ane i Lucije Zaninović.

teakwondo knin.jpg1

Tomas je u svom pozdravnom govoru otkrio kako u mladome Stipi Jarloniju vidi sebe prije 15 godina kada se i sam razišao od svog matičnog kluba te krenuo u novi početak.

teakwondo knin.jpg1.jpg2

Stipe Jarloni koji će biti i trener Taekwondo kluba Olympic se u svom obraćanju zahvalio bivšem klubu i bivšem treneru Draganu Pinjuhu što je izazvalo spontani pljesak i odobravanje okupljenih.

Svečanost je svojim nastupom uveličao i kninski Grand Royal Band.

Izvor: HUKnet.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.