Glogoški iz Knina: Ako budu ignorirali naše zahtjeve, nećemo čekati nove izbore

U Kninu je održana braniteljska tribina „100 % za Hrvatsku”, na kojoj su gostovali: Đuro Glogoški, predsjednik 100 postotnih ratnih vojnih invalida, Josip Klemm, predsjednik Udruge specijalne policije i Ante Deur, predsjednik Zbora udruga veterana. Oni su upoznali brojne posjetitelje tribine s problematikom s kojom se susreću hrvatski branitelji te odgovarali na konkretna pitanja okupljenih kninskih branitelja.

glogoski klemm knin

Gosti tribine ponovili su svoje već poznate teze o brojnim nepravdama koje se nanose hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima, o sve lošijem odnosu dijela političara, medija i javnosti prema Domovinskom ratu, a još jednom su naglasili da i dalje ostaju pri svojim zahtjevima od kojih su najvažniji: traženje ostavke ministra Predraga Matića i i donošenje Ustavnog zakona o pravima hrvatskih branitelja.

Branitelji uz pomoć pravnih stručnjaka upravo rade na novom zakonu o braniteljima, reako je Glogoški, istaknuvši da će po tom zakonu nezaposleni branitelji, dok ne nađu posao, dobivati naknade koje neće prelaziti visinu minimalne plaće.

Zbog cijelog niza brojnih problema koji tište hrvatske branitelje i njihove obitelji, Glogoški je na kraju dao i svojevrsni ultimatum aktualnoj vlasti: “Ako budu ignorirali naše zahtjeve, nećemo čekati nove izbore.”

 

Izvor:ww.radioknin.hr

Naslovna fotografija: huknet.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.