Grad Knin za sport izdvaja 420 tisuća kuna. Najveći dio ‘kolača’ podijelit će udruge i organizacije

Grad Knin za sport je iz proračuna za 2018. godinu izdvojio ukupno 420.500 kuna, od čega će 340.500 kuna dodijeliti udrugama i organizacijama za provedbu projekata i programa u tekućoj godini.

Najveću svotu od 110 tisuća kuna Grad Knin dodijelio je Nogometnom klubu Dinara, dok je Zajednica sportova Grada Knina dobila 42 tisuće kuna. Malonogometni klub Kijevo dobio je 32 tisuće kuna, a Atletski klub Sveti Ante 21.500 kuna. Odbojkaškom klubu Mladost pripalo je 17 tisuća kuna, Športsko-ribolovnom društvu Krka-Knin devet tisuća,  Klubu sjedeće odbojke ‘Knin 95’ 18 tisuća, dok je Taekwondo klubu DIV Knin pripalo 25 tisuća kuna.

Biciklističkom klubu ‘Adrion oros’ Grad Knin dodijelio je šest tisuća kuna, Društvu sportske rekreacije (DSR) ‘Sport za sve’ Knin 4.500 kuna, isto kao i DSR-u ‘Sport za sve’ iz Golubića.

Stolnoteniski klub Knin dobio je devet tisuća kuna, a isto toliko pripalo je i Karate klubu Tigar iz Knina. Boćari Zrinskog dobit će šest tisuća kuna, Košarkaški klub Knin tri tisuće, Karate klub Knin četiri tisuće, Taekwondo klub Olimpic 15 tisuća, a šahisti Knina pet tisuća kuna.

Kako su izvijestili iz kninske gradske uprave, Grad će i dalje nastaviti sufinancirati održavanje sportskih dvorana za koje je osigurano 60 tisuća kuna.

Za sportsku dvoranu Lovre Montija u kninskom proračunu osigurano je 28.305 kuna, a za Malu dvoranu Zajednice sportova Grada Knina i malu dvoranu Osnovne škole dr. Franje Tuđmana 31.695 kuna.

Sportaši i sportski kolektivi i u ovoj će godini biti nagrađivani za ostvarene dobre rezultate, za što je Grad osigurao 20 tisuća kuna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.