Knin je dobio dvometarsku pisanicu, a u postavljanju su pomogli i dečki iz DVD-a

Dvometarsko uskršnje jaje ukrašeno kninskom tkanicom osvanulo je u Kninu, a u postavljanju su pomogli i pripadnici DVD-a Knin.

– Sve ljepote Knina obuhvaćene su na dvometarskom jajetu, uz neizostavnu kninsku tkanicu- poručili su iz Knin Tourist Boarda.

Kninjane u subotu očekuje i bogat uskršnji stol, sajam OPG-ovaca i zabavan program za djecu.

– Kako bi uskršnji stol bio što bogatiji i pun raznih delicija, potrudili su se naši lokalni OPG-ovci, obrtnici, tvrtke i javne ustanove, od kojih će svatko dati i pridonijeti koliko može. Znamo da je to i dan kada rješavate sve što niste stigli preko radnog tjedna i završavate pripreme za Uskrs, ali izdvojite malo svog dragocjenog vremena, navratite u park, opustite se i zabavite skupa s nama – poručili su organizatori.

Uskršnji doručak počinje u 10 sati, isto kao i Uskršnji sajam, na kojem će se naći sve što građanima treba u nadolazećim blagdanima.

U manifestaciju je uključena i Eko udruga Krka s radionicom izrade uskršnjih ukrasa, koja će se održati od 10.30 do 11.30 sati, a velika potraga za jajima na rasporedu je od 11 do 11.30 sati. Od 11.30 do 12 sati mališani i djeca će imati priliku uživati i u drugim igrama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.