Kninska opća i veteranska bolnica ‘Hrvatski ponos’ primila prvu donaciju

Srednja strukovna škola Kralja Zvonimira, darovala je danas odjelu za veterane kninske bolnice Hrvatski ponos, 12 uokvirenih plakata čija je tema Domovinski rat.

Osmislili su ih,  prikupljali i  izradili  djelatnici škole,   više su godina bili  izloženi u njihovim prostorima, a nakon što je u kninskoj bolnici oformljen odjel za veterane, odlučili su ih darovati.

Donaciju je uručio  ravnatelj  srednje škole Kralja Zvonimira Stipe Djaković, koji je izrazio zadovoljstvo što će ovi plakati krasiti zidove veteranskog odjela.

Na donaciji je zahvalila sanacijska  ravnateljica bolnice dr. Antonela Karačić, ističući kako je veteranski odjel već  počeo s radom,  a primljeni su i prvi pacijenti.

Svaka donacija dobro je došla, kaže dr. Karačić, a kako bolnici  nedostaje CT aparat,   vrijedan dva i pol milijuna kuna,  pozivala je  županiju, grad i sve koji mogu pomoći da se uključe u nabavku ovog uređaja, koji će koristiti  kako veteranima, tako i svim građanima.

Inače, kninska bolnica sada nosi novi naziv – Opća i veteranska bolnica Hrvatski ponos Knin.

 

IZVOR:www.radio.hrt.hr/radio-knin

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.